10 C
Tirana
Thursday, February 25, 2021
Etiketimet #ekonomi

Tag: #ekonomi

Banka e Shqipërisë: Platformë kombëtare për avancimin e pagesave elektonike.

Pagesat me para në dorë vijojnë të mbeten në trend rritës në Shqipëri. Përpos masave të mara nga Banka e Shqipërisë dhe bankat e...

Most Read