15 C
Tirana
Thursday, February 25, 2021
Kryefaqja Ekonomi

Ekonomi

Shqipëria e 9-ta në botë për eksportin e gështenjës

Kultivimi i gështenjës pritet të jetë një mundësi shumë e mirë në zonat e Veriut. Një studim i profesorëve Drini Imami dhe Engjëll Shkreli,...

Ekonomia e BE-së tkurret me 6.4 për qind në vitin 2020

Pasojat e COVID 19 kanë ndikur më shumë në ekonominë e çdo shteti. Sipas zyrës Statistikore Evropiane (Eurostat) ekonomia e Bashkimit Evropian është tkurrur...

S&P: Vlerësim B+ për Shqipërinë

Në 1 Shkurt 2021, Agjencia Ndërkombëtare e Vlerësimit, Standars and Poor’s (S&P), konfirmoi vlerësimin B+ për Shqipërinë si dhe tregoi që Shqipëria është një...

“EKONOMIA” RRËZON DEKRETIN E METËS Bushati: “Argumentat” e opozitës, kundërshtim opozitar

Dekreti I Presidentit Ilir Meta për kthimin e ligjit mbi “taksat kombëtare”, të ndryshuar, i cili flet për heqjen e rentës minerare për deputetin...

Rindërtimi, Ahmetaj: Më 15 shkurt aprovohet kredia prej 90 mln eurosh në Romë

Një tjetër kredi prej 90 milionë euro do të aprovohet në Romë më 15 shkurt për procesin e rindërtimit, deklaroi ministri Arben Ahmetaj në...

Taksa Basha, eksperiment post-komunist i dështuar në të gjithë botën. Ervin Bushati: Sukses vetëm në Rusi

Kryetari i PS Tiranë, Ervin Bushati deklaroi sot në Kuvend se “taksa Basha cënon mbi 99% të qytetarëve shqiptarë”. Duke bërë një analizë kritike profesionale,...

LAJMET E FUNDITZEMRA E TIRANES