23.5 C
Tirana
Wednesday, September 22, 2021
KryefaqjaUnë rri në shërbim |Ti rri në shtëpi, Njësia 1 UKT në...
Array

Unë rri në shërbim |Ti rri në shtëpi, Njësia 1 UKT në terren.🔴 Pavarsisht izolimit Sektori i Mirëmbajtjes/Kanalizimeve vazhdon punën për higjenën në rrugët e #Njësisë8. Pas zhbllokimit te pusetave bëhet dizifektimi i zonës 🙏🧑‍🚒

Të gjithë qytetarët mund ti drejtohen Shërbimit Online ndaj klientit në UKT  në nr 0800 44 88

Ankesat e regjistruar i trasmetohen grupit të terrenit Njesia 1 UKT sektori mirembajtjes/kanalizime del ne terren per te zgjidhur problemin.

 


Drejtuesi i këtyre grupeve operacionale z. Arbër Dajci shprehet se: Shërbimi ndaj qytetarëve është në çdo kohë. Pas cdo difekti, bëhet disinfektimi i zonës me mjetet përkatese. Ky shërbim ofrohet 24/24 orë. Detyrë dhe përgjeshmëri e jonë në këto kohë ku duhet mobilizim maksimale i grupeve operuese në terren.

#heronjteeheshtur #QendroNeShtepi

🔴 FRIKE JO KUJDES POOO

 

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu

LAJMET E FUNDITZEMRA E TIRANES