Zjarr në Sao Paolo të Brazilit

administrator
Read Time28Seconds

Një zjarr masiv shkatërroi të paktën 50 shtëpi në një lagje të varfer të qytetit brazilian, Sao Paolo. Shkaku i zjarrit ende nuk dihet. Dhjetëra zjarrëfikës mbërritën në vendngjarje dhe arritën ta shuajnë zjarrin para se të përfshinte të gjithë lagjen, kryesisht me baraka druri por fatmirësisht nuk shkaktoi viktima. Dëmet nëpër banesa dhe në disa dyqane janë të mëdha, duke u`a vështirësuar jetën edhe më tepër banorëve të lagjes së varfër të Brazilit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Basha në Tendë: Jo Trim për Berishën, Frikacak për veten...PO

Një zjarr masiv shkatërroi të paktën 50 shtëpi në një lagje të varfer të qytetit brazilian, Sao Paolo. Shkaku i zjarrit ende nuk dihet. Dhjetëra zjarrëfikës mbërritën në vendngjarje dhe arritën ta shuajnë zjarrin para se të përfshinte të gjithë lagjen, kryesisht me baraka druri por fatmirësisht nuk shkaktoi viktima. […]