Zhbllokohen Lejet e Ndërtimit në Njësinë 8

administrator
Read Time35Seconds

Nga viti tjetër do mund të ndërtohen dhe zhvillohen pronat autoktone në Zemrën e Tiranës.

Falenderime Erjon Veliaj, kryetari i Bashkisë Tiranë, për fjalën e mbajtur. Ky zhvillim historik rrit dhe vlerën e pronës në Zemrën e Tiranës.

Me miratimin e Planit të ri Urbanistik pritet të hiqet statusi i zonës së mbrojtur për “Pazarin e Ri” dhe zonën e “Shpisë së Partisë”.

Nëse qytetarët do të duan të zhvillojnë pronën e tyre, mund ta zhvillojnë atë, për aq kohë sa vetë prona e tyre nuk është monument kulture.

u shpreh Kryetari i “Bashkisë Tiranë”, Z. Erion Veliaj.

#zemraetiranes #njesia8

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Dhurata për fëmijët e Njësisë 8 me rastin e Vitit të Ri me Kryetarin e Bashkisë Tiranë Erion Veliaj dhe Deputetin Ervin Bushati

Nga viti tjetër do mund të ndërtohen dhe zhvillohen pronat autoktone në Zemrën e Tiranës. Falenderime Erjon Veliaj, kryetari i Bashkisë Tiranë, për fjalën e mbajtur. Ky zhvillim historik rrit dhe vlerën e pronës në Zemrën e Tiranës. Me miratimin e Planit të ri Urbanistik pritet të hiqet statusi i […]