Zgjidhet kreu i FRESSH për njësinë nr.8

Editor
Read Time48Seconds

Të rinjtë e Partisë Socialiste në njësinë nr. 8 në Tiranë i janë drejtuar sot kutive të votimit për të zgjedhur kreun e saj.

Në garë për FRESSH 8 ishte Redi Gupi dhe Grejsi Bixhi, dy kandidatë që dhuruan emocione dhe garë gjatë fushatës zonë më zonë në njësinë nr.8.

Pas përfundimit të votimin dhe numërimit, fituese u shpall Grejsi Bixhi me 89 vota. Ndërsa, kandidati tjetër, Redi Gupi arriti të mbledhë 66 vota të të rinjve socialist.
Vetë rezultati flet për një garë të fortë midis dy kandidatëve, por që në fund u fitua nga Grejsi Bixhi, e cila thyen kështu edhe tabunë në njësinë nr.8, duke u bërë e para femër që zgjidhet në krye të FRESSH në këtë njësi pas disa mandatesh të fituar nga meshkujt.
Kjo tregon edhe një herë rëndësinë që njësia nr.8 i jep femrave dhe të rinjve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Ervin Bushati mesazh për studentët/ Dialogu ju shpëton nga kurthi partiak

Të rinjtë e Partisë Socialiste në njësinë nr. 8 në Tiranë i janë drejtuar sot kutive të votimit për të zgjedhur kreun e saj. Në garë për FRESSH 8 ishte Redi Gupi dhe Grejsi Bixhi, dy kandidatë që dhuruan emocione dhe garë gjatë fushatës zonë më zonë në njësinë nr.8. […]