Zgjedhjet 2021/ Bushati takime me bazën socialiste

Editor
Read Time30Seconds

Deputeti Ervin Bushati, njëkohësisht kryetari i PS Tiranë, ka nisur prej kohësh takimet me bazën socialiste në kuadër të zgjedhjeve parlamentare të vitit 2021.

I pranishëm në takime me njësi të ndryshme të qarkut të Tiranës, Bushati vë theks të fortë në ruajtjen dhe zhvillimin e organizatave socialiste, si pika kyce ku duhet të përqëndrohet nisja e punës për zgjedhjet e ardhshme.

Në artikulimet e shumta gjatë takimeve, Bushati është shprehur se rivatilizimi dhe funksionimi natyral i organizatave socialiste, do të dërgojë Partinë Socialiste në një mandat të tretë qeverisës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Blofi i Lulzim Bashës/ Shkon të denoncojë se nuk janë kryer verifikimet e banesave, banorët e përzënë: Kanë ardhur ekspertët, ik fli gjumë se je vonë

Deputeti Ervin Bushati, njëkohësisht kryetari i PS Tiranë, ka nisur prej kohësh takimet me bazën socialiste në kuadër të zgjedhjeve parlamentare të vitit 2021. I pranishëm në takime me njësi të ndryshme të qarkut të Tiranës, Bushati vë theks të fortë në ruajtjen dhe zhvillimin e organizatave socialiste, si pika […]