Zemra Volley Cup/ Zbuloni kundërshtarët (Shorteu)

Editor
Read Time29Seconds

Ndeshjet e vlefshme për kupën Zemra Volley do të luhen sipas kalendarit të mëposhtëm. Pas fazës me eleminim direkt,  gjashtë skuadrat që do të kalojnë më tej do të grumbullohen në dy grupe me nga tre skuadra.  Nga do grup do të kualifikohen për në gjysmë-finale dy skuadra.
Në lidhje me datat dhe oraret e ndeshjeve që do të luhen pranë shkollës “Partizani” do të publikohen në faqen tonë www.zemraetiranës.al.

Më poshtë kalendari i ndeshjeve dhe skuadrat me numrat dhe emrat përkatës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Bushati: Sjelljet e papërgjegjshme të zotit Basha, imazh i keq për vendin

Ndeshjet e vlefshme për kupën Zemra Volley do të luhen sipas kalendarit të mëposhtëm. Pas fazës me eleminim direkt,  gjashtë skuadrat që do të kalojnë më tej do të grumbullohen në dy grupe me nga tre skuadra.  Nga do grup do të kualifikohen për në gjysmë-finale dy skuadra. Në lidhje […]