Zemra e Tiranës pranë komunitetit

Editor
Read Time42Seconds

“Fëmijët përmes artit arrijnë të shprehin botën dhe ëndrrat e tyre.
Zemra e Tiranës dhe Shalom Center Albania, në vëmendje ka komunitetin Rom: nënat dhe fëmijët.
Informimi i nënave mbi mundësitë e trajnimeve profesionale që ofrohen nga Ministria e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë, ka një rol kyç në integrimin drejt tregut të punës së këtyre zonjave.
Thanx Toda raba Youvale! (Zv. Ambasador i Izraelit). Kjo urë e hershme komunikimi e ngritur mes dy vendeve tona, ruhet dhe transmetohet në breza.
Falenderime Nila Cohen, për punën e palodhur me nënat & fëmijët. Gerta Lubonja & Aida Herri Llazani.”

Këto janë fjalët frymëzuese dhe të ndjera që deputeti Ervin Bushati ka shkruar në një postim në faqen e tij në facebook.

#ZemraeTiranes #ShalomCenterAlbania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Ja cili është orari ideal për të postuar foto në Instagram

“Fëmijët përmes artit arrijnë të shprehin botën dhe ëndrrat e tyre. Zemra e Tiranës dhe Shalom Center Albania, në vëmendje ka komunitetin Rom: nënat dhe fëmijët. Informimi i nënave mbi mundësitë e trajnimeve profesionale që ofrohen nga Ministria e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë, ka një rol kyç në integrimin drejt […]