Zemra e Tiranës nxjerr aplikacionin e Ri

administrator
Read Time26Seconds

Zemra e Tiranës ka publikuar aplikacionin e ri të cilin mund ta instaloni në telefonat tuaj Android, shumë shpejt edhe IOS. Në këtë portal do të informoheni mbi aktualitetin në botë dhe vend, si dhe do merrni më shumë informacion dhe lajme nga aktivitetet e Njësisë Nr. 8 në Tiranë.

Përmes kësaj risie, ju do të keni në telefonin tuaj të gjitha të rejat të përmbledhura në një aplikacion të vetëm. Mjafton vetëm ta shkarkoni në telefonin apo tabletin tuaj.

Instalo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Biblioteka nr. 9 në Tiranë merr emrin e Musine Kokalarit

Zemra e Tiranës ka publikuar aplikacionin e ri të cilin mund ta instaloni në telefonat tuaj Android, shumë shpejt edhe IOS. Në këtë portal do të informoheni mbi aktualitetin në botë dhe vend, si dhe do merrni më shumë informacion dhe lajme nga aktivitetet e Njësisë Nr. 8 në Tiranë. Përmes […]