Votim Online/ Cilin nga kandidatët mbështesni në garën për kreun e FRESSH Njësia #8 ?

Editor
Read Time27Seconds

FRESSH Njësia nr.8 do të zgjedhë nesër kryetarin e ri të saj. Në garë marrin pjesë 5 kandidatë, të cilët duhet të marrin votën e shumicës së delegatëve dhe koordinatorëve të FRESSH në këtë njësi. Zgjedhjet do të zhvillohen ditën e nesërme në orën 17:00 pranë zyrës së deputetit Ervin Bushati. Shënim: Votimi online nuk ndikon në zgjedhje.

Votoni për kandidatin e preferuar

Eva Sadik

Geri Kusi

Klajdi Koçi

Rejdi Koçiu

Tea Melani

Poll Maker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Mbyllet votimi online/ Ja rezultati

FRESSH Njësia nr.8 do të zgjedhë nesër kryetarin e ri të saj. Në garë marrin pjesë 5 kandidatë, të cilët duhet të marrin votën e shumicës së delegatëve dhe koordinatorëve të FRESSH në këtë njësi. Zgjedhjet do të zhvillohen ditën e nesërme në orën 17:00 pranë zyrës së deputetit Ervin […]