Vijojnë marshimet kundër qeverisë në Rumani

administrator
Read Time28Seconds

Vijojnë protestat në Rumani. Mijëra njerëz kanë protestuar përsëri kundër korrupsionit dhe qeverisë, në mbështetje të autoriteteve që hetojnë rastet e korrupsionit në këtë vend. Demonstruesit u mblodhën në Sheshin e Fitores, afër ndërtesave qeveritare, duke valvitur flamujt rumunë dhe amerikanë.

Ata protestonin me pankarta në duar ku shkruhej “Drejtësi, jo korrupsion”, ndërsa mediat vendase thanë se në protestë kanë marrë pjesë rreth 10 mijë vetë. Në Rumani protestat nisën në fund të Janarit, ku në disa prej tyre u grumbulluan rreth 500 mijë vetë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Edhe Suedia shkruan për Shqipërinë. Vizitojeni, ka mrekulli të pafundme

Vijojnë protestat në Rumani. Mijëra njerëz kanë protestuar përsëri kundër korrupsionit dhe qeverisë, në mbështetje të autoriteteve që hetojnë rastet e korrupsionit në këtë vend. Demonstruesit u mblodhën në Sheshin e Fitores, afër ndërtesave qeveritare, duke valvitur flamujt rumunë dhe amerikanë. Ata protestonin me pankarta në duar ku shkruhej “Drejtësi, […]