Veliaj jep lajmin e mirë përpara fillimit të shkollës

Editor
Read Time31Seconds

Kryebashkiaku i Tiranës Erion Veliaj, shkruan se Shkolla në Baldushk është gati për të mirëpritur nxënësit pas rehabilitimit.
Përmes një postimi në rrjetet sociale, Veliaj shkruan se kjo shkollë është sipas të gjitha standarteve dhe cilësisë më të mirë.

 

Më poshtë postim i Erion Veliajt

 

Super lajmi i rradhës: 📯📃 Shkolla në Fushas/Baldushk është gati për të mirëpritur nxënësit. 🎒🎓Rehabilitim duke iu përshtatur të gjitha standardeve dhe cilësisë më të mirë.

🏫 suvatim i godinës
🔌 linjë e re elektrike
💡 ndriçues të rinj
🎨 lyerje
👷‍♂ izolim i tarracës
🚽 riparim i tualeteve

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Meta i vendosur: Të luftojmë të keqen. Ne sollëm demokracinë, por e prishën në këto 30 vite. Flet për shtet paralel

Kryebashkiaku i Tiranës Erion Veliaj, shkruan se Shkolla në Baldushk është gati për të mirëpritur nxënësit pas rehabilitimit. Përmes një postimi në rrjetet sociale, Veliaj shkruan se kjo shkollë është sipas të gjitha standarteve dhe cilësisë më të mirë.   Më poshtë postim i Erion Veliajt   Super lajmi i […]