Unë rri në shërbim |Ti rri në shtëpi, Njësia 1 UKT në terren.

Kledina Skëndo
Read Time43Seconds🔴 Pavarsisht izolimit Sektori i Mirëmbajtjes/Kanalizimeve vazhdon punën për higjenën në rrugët e #Njësisë8. Pas zhbllokimit te pusetave bëhet dizifektimi i zonës 🙏🧑‍🚒

Të gjithë qytetarët mund ti drejtohen Shërbimit Online ndaj klientit në UKT  në nr 0800 44 88

Ankesat e regjistruar i trasmetohen grupit të terrenit Njesia 1 UKT sektori mirembajtjes/kanalizime del ne terren per te zgjidhur problemin.

 


Drejtuesi i këtyre grupeve operacionale z. Arbër Dajci shprehet se: Shërbimi ndaj qytetarëve është në çdo kohë. Pas cdo difekti, bëhet disinfektimi i zonës me mjetet përkatese. Ky shërbim ofrohet 24/24 orë. Detyrë dhe përgjeshmëri e jonë në këto kohë ku duhet mobilizim maksimale i grupeve operuese në terren.

#heronjteeheshtur #QendroNeShtepi

🔴 FRIKE JO KUJDES POOO

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

COVID-19/Rama: Të enjten, plani për garancinë financarie dhe kompensimin e pagave

🔴 Pavarsisht izolimit Sektori i Mirëmbajtjes/Kanalizimeve vazhdon punën për higjenën në rrugët e #Njësisë8. Pas zhbllokimit te pusetave bëhet dizifektimi i zonës 🙏🧑‍🚒 Të gjithë qytetarët mund ti drejtohen Shërbimit Online ndaj klientit në UKT  në nr 0800 44 88 Ankesat e regjistruar i trasmetohen grupit të terrenit Njesia 1 […]