Trump, marka më e re e birrës në Ukrainë

administrator
Read Time55Seconds

Trump nuk është më vetëm Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës por edhe brandi i një marke birre. Një prodhues birre në Ukrainë ka hedhur në treg markën më të re të birrës, me emrin `Tramp`. Birra e fortë me 7% alkol mban në etiketë murin me Meksikën dhe cilësimin si Presidenti i Shteteve të Ndara të Amerikës, ndërsa në një tabelë anash birrës shkruhet “ Çlironi Melanine”.

Noshta prodhuesi ka menduar që të krijojë këtë markë, duke mos lënë të vetëm birrën me emrin “Putin”, të prodhuar në të njëjtën punishte. Sipas prodhuesit, Juri Zastavni, çdo shishe paraqet mundësinë për një mesazh të vogël. Vështrimi ynë sarkastik i marrshimit global të populizmit pasqyrohet në emrat dhe etiketat e birrave, thotë ai duke i ftuar klientët të pinë një gotë paparashikueshmërie politike. Tashmë prodhuesi ka lidhur kontrata të shumta në tregun gjerman dhe austriak. Klubi ofron edhe birra te hapura, duke u krijuar mundësi njerëzve të trokasin një Tramp me një Putin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Liberalizohen vizat për në SHBA...

Trump nuk është më vetëm Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës por edhe brandi i një marke birre. Një prodhues birre në Ukrainë ka hedhur në treg markën më të re të birrës, me emrin `Tramp`. Birra e fortë me 7% alkol mban në etiketë murin me Meksikën dhe […]