Trump rrit me 10% buxhetin e mbrojtjes

administrator
Read Time35Seconds

Presidenti amerikan Donald Tramp kërkoi një rritje vjetore prej 54 miliardë dollarësh për shpenzimet e mbrojtjes, duke e përshkruar rritjen prej 10% nga buxheti i mëparshëm i mbrojtjes, si një ngjarje historike. Ky është një mesazh që synon ta sigurojë botën për fuqinë dhe vendosmërinë e Amerikës, tha presidenti.

Duke folur në një takim në Shtëpinë e Bardhë me guvernatorët e shteteve amerikane, zoti Tramp tha se forcat e armatosura duhet të kenë mjetet e nevojshme që të shënojnë vetëm fitore. Zyrtarë të buxhetit thanë se me rritjen e shpenzimeve për mbrojtjes, do të ketë shkurtime të disa programeve të ndihmave brenda dhe jashtë vendit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Chiara Ferragni: “Krizë”? Asnjëherë nuk ka patur më shumë mundësi se ditët e sotme. Të rinjve u them: Nëse doni, atëherë mundeni. Provoni.

Presidenti amerikan Donald Tramp kërkoi një rritje vjetore prej 54 miliardë dollarësh për shpenzimet e mbrojtjes, duke e përshkruar rritjen prej 10% nga buxheti i mëparshëm i mbrojtjes, si një ngjarje historike. Ky është një mesazh që synon ta sigurojë botën për fuqinë dhe vendosmërinë e Amerikës, tha presidenti. Duke […]