Trump humb bastin për të rivendosur ndalimin e udhëtimit

administrator
Read Time34Seconds

Gjykata e Apelit në Shtetet e Bashkuara refuzoj kërkesën e Presidentit Trump për të rivendosur ndalimit e udhëtimit nga 7 shtete, kryesisht me popullsi myslimane. Këshilli i 9 i apelit u shpreh se nuk do kundërshtonte vendimin e gjykatës më të ulët për që ngriu urdhrin e Presidentit.

Presidenti Trump u kundërpërgjigj në Tweeter duke shkruajtur se siguria kombëtare është në rrezik dhe se do vazhdoj betejën ligjore për të mbrojtur nismën e tij.

Vendimi 3-0 i gjykatës u bazua në faktin se Qeveria nuk ka prova për të justifikuar kërcënimin terrorist prandaj e pezulloj ndalimin e udhëtimit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Francë, shpërthim në Centralin Bërthamor në Flamanville

Gjykata e Apelit në Shtetet e Bashkuara refuzoj kërkesën e Presidentit Trump për të rivendosur ndalimit e udhëtimit nga 7 shtete, kryesisht me popullsi myslimane. Këshilli i 9 i apelit u shpreh se nuk do kundërshtonte vendimin e gjykatës më të ulët për që ngriu urdhrin e Presidentit. Presidenti Trump […]