`Trump` fshati më i ri në Indi

administrator
Read Time45Seconds

Një fshat në Indi mori emrin e presidentit amerikan Donald Tramp. Banorët mendojnë se emri i ri do të tërheqë vëmendjen për më tepër investime në fshatin e varfër. Në hyrjë të tij është vendosur edhe fotografia e presidentit amerikan.

Fshati në shtetin verior Harjana ku drita elektrike vjën me raste dhe uji është shumë i pakët, e pagëzoi veten me emrin Tramp në nder të vizitës që do të kryejë së shpejti kryeministri indian Narenda Modi në Shtëpinë e Bardhë. Në hyrje të fshatit është vendosur edhe një tabelë ku lexohet `Mirësevini në fshatin Tramp`, ku duket edhe fotografia me buzëqeshjen rrezatuese të presidentit amerikan.

Banorët shprësojnë se emri i ri do të tërheqë sado pak vëmendjen e zyrtarëve për më tepër investime dhe përmirësimin e jetës së tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Shën Petersburg dhe festivali i Velave të Kuqe

Një fshat në Indi mori emrin e presidentit amerikan Donald Tramp. Banorët mendojnë se emri i ri do të tërheqë vëmendjen për më tepër investime në fshatin e varfër. Në hyrjë të tij është vendosur edhe fotografia e presidentit amerikan. Fshati në shtetin verior Harjana ku drita elektrike vjën me […]