TRAINIM: 3 ditë në mrekullinë MADRID.

Editor
Read Time30Seconds

Në një status në faqen e tij në Facebook, deputeti Ervin Bushati, ka ftuar të gjithë aktivistët e FRESSH Njësia 8, të cilët kanë njohuri të mira të gjuhës angleze dhe kanë dëshirë të këmbejnë kulturë me të rinjtë e Internacionales Socialiste dhe asaj Europiane, të aplikojnë në: info@zemraetiranes.al 
Bashkë për Rininë që duam!

Dërgoni një letër motivimi, letër interesi për tu bërë pjesë e këtij trajnimi. Aplikimi juaj duhet të jetë në gjuhen angleze.

Për më tepër informacion, shkruani në info@zemraetiranes.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Bulevardi lirohet nga çadra e i rikthehet qytetarëve

Në një status në faqen e tij në Facebook, deputeti Ervin Bushati, ka ftuar të gjithë aktivistët e FRESSH Njësia 8, të cilët kanë njohuri të mira të gjuhës angleze dhe kanë dëshirë të këmbejnë kulturë me të rinjtë e Internacionales Socialiste dhe asaj Europiane, të aplikojnë në: info@zemraetiranes.al  Bashkë […]