Tirona e Vjetër

administrator
Read Time20Seconds

“Tirona e Vjetër” do të jetë rubrika më e re!

Ky qytet, ku shkrihet identiteti shqiptar si pjesë themelore e qytetarisë, do të shpaloset në mënyrë periodike në një rubrikë grafike, nga “Zemra e Tiranës”.

Historia, tradita, qytetaria, kultura, mikpritja dhe të gjithë vlerat e përbashkëta që ndajnë ne, e bëjnë qytetin e Tiranës unik në botë.

#zemraetiranes #tironaevjeter #qytetiim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

11 tetori, dita e vajzave

“Tirona e Vjetër” do të jetë rubrika më e re! Ky qytet, ku shkrihet identiteti shqiptar si pjesë themelore e qytetarisë, do të shpaloset në mënyrë periodike në një rubrikë grafike, nga “Zemra e Tiranës”. Historia, tradita, qytetaria, kultura, mikpritja dhe të gjithë vlerat e përbashkëta që ndajnë ne, e […]