TGCOM: Shqipëria si Karaibja e Mesdheut

administrator
Read Time48Seconds

Prestigjiozja italiane TGCom i ka kushtuar një shkrim Shqipërisë, duke e cilësuar si vendin e ri më të bukur për të kaluar pushimet, me plazhe që të kujtojnë Tropikun, me shumë mikpritje e çmime më tepër se të adhurueshme.

Nuk është e para herë që prestigjiozja italiane TGCom i kushton vëmendje turizmit shqiptar. Këtë herë vëmendja është fokusuar tek raporti i shkëlqyer mes cilësisë dhe çmimit në vendin që ka sa det, aq edhe kulturë, histori e zbavitje.

“Me plazhe që ngjajnë me ato të Karaibeve, deti në Shqipëri është sinonim i pushimeve loë cost, edhe me shumë mikpritje. Pjesa mesdhetare është më spektakolarja dhe me detin më të bukur e kristal: nga Vlora në Sarandë e përtej kësaj në zonën e Parkut kombëtar të Llogarasë, mund të gjesh në vijimësi plazhe, gjire të vegjël, për pushime që do t’ju befasojnë”-shkruan TGCom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Londër, një tjetër sulm terrorist

Prestigjiozja italiane TGCom i ka kushtuar një shkrim Shqipërisë, duke e cilësuar si vendin e ri më të bukur për të kaluar pushimet, me plazhe që të kujtojnë Tropikun, me shumë mikpritje e çmime më tepër se të adhurueshme. Nuk është e para herë që prestigjiozja italiane TGCom i kushton […]