Të dhënat/ Sa vlejnë skuadrat e Kategorisë Superiore

Editor
Read Time22Seconds

Portali i njohur Transfermarkt ka publikuar vlerën e skuadrave shqiptare për vitin 2019.

Kampionët në fuqi të Partizanit janë në vendin e parë me një vlerë të skuadrës prej 6.3 milionë euro.

Në vendin e dytë ndodhet Kukësi i ndjekur nga Tirana dhe Teuta. Ajo që bie në sy është rënia në vlerë e skuadrës së Sëknderbeut.

Më poshtë tabela e plotë e skuadrave të Superligës Shqiptare. / Zemraetiranes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Njohja e pensioneve me Kanadanë/ Përfitojnë 70 mijë shqiptarë

Portali i njohur Transfermarkt ka publikuar vlerën e skuadrave shqiptare për vitin 2019. Kampionët në fuqi të Partizanit janë në vendin e parë me një vlerë të skuadrës prej 6.3 milionë euro. Në vendin e dytë ndodhet Kukësi i ndjekur nga Tirana dhe Teuta. Ajo që bie në sy është […]