Tashmë aplikacioni “Zemra e Tiranës” edhe për Iphone

administrator
Read Time25Seconds

Zemra e Tiranës ka publikuar aplikacionin e ri të cilin tashmë mund ta instaloni në telefonat tuaj IOS. Në këtë portal do të informoheni mbi aktualitetin në botë dhe vend, si dhe do merrni më shumë informacion dhe lajme nga aktivitetet e Njësisë Nr. 8 në Tiranë.

Përmes kësaj risie, ju do të keni në telefonin tuaj të gjitha të rejat të përmbledhura në një aplikacion të vetëm. Mjafton vetëm ta shkarkoni në telefonin apo tabletin tuaj.

Instalo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Skocia për pavarësinë nga Mbretëria e Bashkuar

Zemra e Tiranës ka publikuar aplikacionin e ri të cilin tashmë mund ta instaloni në telefonat tuaj IOS. Në këtë portal do të informoheni mbi aktualitetin në botë dhe vend, si dhe do merrni më shumë informacion dhe lajme nga aktivitetet e Njësisë Nr. 8 në Tiranë. Përmes kësaj risie, ju […]