Takim i Fressh 8, prezantimi i kandidatëve për kryetar

administrator
Read Time32Seconds

Takim i Fressh 8, prezantimi i kandidatëve për kryetar.Në ambientet e selisë të Partisë Socialiste të Shqipërisë, në sallën e saj qendrore u zhvillua takimi i Fressh Njësia 8 me prezencën e Deputetit Bushati, Znj. Spiropali dhe Z. Micko.

Takimi kishte si temë prezantimin e Kandidatëve të kësaj njësie për Kryetar të Forumit Rinor.

5 kandidatët bënë prezantimin e tyre të parë përpara anëtarve të forumit në këtë njësi, përpara deputetit të njësisë dhe përpara të deleguarve të partisë për ndjekjen e këtij procesi.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Gara për kreun e FRESSH në Njësinë 8/ Eljo Hysko: I bindur që do jeni modeli për 2017!

Takim i Fressh 8, prezantimi i kandidatëve për kryetar.Në ambientet e selisë të Partisë Socialiste të Shqipërisë, në sallën e saj qendrore u zhvillua takimi i Fressh Njësia 8 me prezencën e Deputetit Bushati, Znj. Spiropali dhe Z. Micko. Takimi kishte si temë prezantimin e Kandidatëve të kësaj njësie për […]