Syzet për kafshet e shoqërimit një detyrim i radhës

administrator
Read Time1 Minute, 2 Seconds

Një ligj i ri i miratuar së fundmi nga Parlamenti Europjan, mbi  shëndetin vizual të kafsheve të shoqërimit, për të zgjidhur problemin e shikimit të tyre.

qeni-me-syzeShumë raporte janë publikuar në fillim të vitit nga dy revista të mëdhaja të specializuara (ndlr : Comunetope et Buenvista) që ka të bëjë me dëmtimin vizual dhe mirëqenien e kafsheve të shoqërimit. Ato theksojnë mungesën e veprimit në vend për korigjimin e difekteve vizuale që pengon kafshët çdo ditë.

Kabinetet oftamologjike në Francë dhe  në Europe kanë rënë dakortë për të bërë një vizitë të detyruar të kafshëve tona të dashura të shoqërimit.

Optika Direct ndërthur natyrshëm me këtë masë të re dhe së shpejti do tju propozojë një game të re të syzeve të projektuara posaçërisht për kafshet e tuaja besnike të shoqërimit, për të mos lejuar që ato të vuajnë nga problemet vizuale ose të shikimit.

Klienti ynë i parë është gjithashtu shumë i kënaqur me pajisjet tona që ndryshoi jetën e tij. Ai na la një koment shumë të bukur pas vendosjes së pajisjes: “lehje lehje, lehje, hum hum hum!”

Marrë nga direct-optic.fr

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

7 qytetet më të lira në Evropë 

Një ligj i ri i miratuar së fundmi nga Parlamenti Europjan, mbi  shëndetin vizual të kafsheve të shoqërimit, për të zgjidhur problemin e shikimit të tyre. Shumë raporte janë publikuar në fillim të vitit nga dy revista të mëdhaja të specializuara (ndlr : Comunetope et Buenvista) që ka të bëjë me […]