Spinner, loja më e re që ka mbërthyer adoleshentët

administrator
Read Time1 Minute, 0 Seconds

Sot gjithnjë e më shumë të rritur apo fëmijë janë magjepsur nga spineri, loja më e re e cila po çmend njerëzit. Spiner apo rrotulluesja është një nga lodrat më të reja që ka pushtuar tregjet evropiane dhe botërore, përfshi vendin tonë. Kjo lodër thuhet se ul stresin dhe ankthin ndaj njerëzit janë të fiksuar ta kenë gjithë kohës me vete.

Thuet se kjo lojë po sjell shqetësime te femijët. Kjo pasi loja me të është kthyer në problem dhe shume shkolla e kanë ndaluar mbajtjen e Spinerit nga nxënësit. Mësuesit ankohen se lodra i shpërnqëdron nxënësit dhe disa shkolla tashmë e kanë ndaluar.

Një tjetër rrezik nga Spiner është se përmbajnë pjesë të vogla që mund të shkëputen e gëlltiten nga të vegjëlit, sidmos prodhimet e paçertifikuara që nuk plotësojnë standardet perëndimore për sigurinë e lodrave. Sidoqoftë, duket se lodra do te jetë ende në modë për një farë kohe, pasi shitjet nuk e kalaur kalur ende kulmin. Të gjithë e duan nga një të tillë, të thjeshtë ose jo, me ngjyra ose jo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Trump, marka më e re e birrës në Ukrainë

Sot gjithnjë e më shumë të rritur apo fëmijë janë magjepsur nga spineri, loja më e re e cila po çmend njerëzit. Spiner apo rrotulluesja është një nga lodrat më të reja që ka pushtuar tregjet evropiane dhe botërore, përfshi vendin tonë. Kjo lodër thuhet se ul stresin dhe ankthin […]