Situata nga CoVid-19/Rama, mesazh sensibilizues për qytetarët

Bleona Hoxha
Read Time24Seconds

Kryeministri Edi Rama ka zgjedhur që t’u drejtohet qytetarëve shqiptarë me një mesazh sensibilizues përmes një thënie të shenjtë, në këto kohë kur vendi po përballet me pandeminë e Covid-19.

Mesazhi i kryeministrit vjen si një mënyrë për t’i bërë ata të reflektojnë dhe të zbatojnë rregullat e vendosura.

Përmes një postimi në Facebook, Rama sjell shembullin e thirrjeve që bëheshin për kolerën.

 

Mesazhi i kryeministrit:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Covid-19/Rama: Ndihmuam 12.749 familje të tjera

Kryeministri Edi Rama ka zgjedhur që t’u drejtohet qytetarëve shqiptarë me një mesazh sensibilizues përmes një thënie të shenjtë, në këto kohë kur vendi po përballet me pandeminë e Covid-19. Mesazhi i kryeministrit vjen si një mënyrë për t’i bërë ata të reflektojnë dhe të zbatojnë rregullat e vendosura. Përmes një […]