“Shumë dashuri Njerëzore/Njësia 8, Moshat e treta prioritet për Ne.

Kledina Skëndo
Read Time44Seconds

Moshat e treta janë prioritet kundër këtij “armiku” i cili duhet luftuar vetëm me përkujdesje. Kolegët e Njësisë 8, kanë trokitur derë më derë në shtëpitë e të moshuarve pensionistë. 

“Zemra e Tiranes” dhuron ndihmat ushqimore, për tju ardhur sa më pranë gjyshërve dhe gjysheve të cilët janë mosha më e prekur nga kjo luftë! 


Deputeti Ervin Bushati u shpreh se këto nisma rrisin ndjenjen e përkujdesjes.
 
Sot Njësia 8: Shumë Dashuri Njerëzore
DASHURIA NA BËN NJË FAMILJE!
Shoqëria Jonë … më të Sigurtë & më Krenarë me JU!
Heroizmi ka fytyre njerëzore në Shqipëri
FALEMINDERIME NGA ZEMRA!

Prioritet është përkujdesja ndaj moshës së tretë, kategoria më e ekspozuar ndaj virusit COVID-19. Njësia Administrative Nr. 8 ështe aty për nevojat e çdo të moshuari si ushqimet, pensionin apo ilacet .
#RriNeShtepi #DoJaDalim 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Rama, mesazh për mjekët në Itali: “Bashkimi bën fuqinë!”

Moshat e treta janë prioritet kundër këtij “armiku” i cili duhet luftuar vetëm me përkujdesje. Kolegët e Njësisë 8, kanë trokitur derë më derë në shtëpitë e të moshuarve pensionistë.  “Zemra e Tiranes” dhuron ndihmat ushqimore, për tju ardhur sa më pranë gjyshërve dhe gjysheve të cilët janë mosha më […]