Shkollat janë të mbyllura këtë javë: por Biblioteka “Hamit Beqaj” është e hapur për fëmijët tuaj.

Kledina Skëndo
Read Time16Seconds
Ata kanë nevojë më shumë se kushdo për vëmendje dhe hapësira në këtë situatë ndaj JU LUTEMI, sillini fëmijët në bibliotekë dhe vijoni punën, stafi do të kujdeset për ta.  
 


Bisedojmë me psikologun
Lexojmë
Vizatojmë   
 


Ne jemi këtu për ju çdo ditë prej orës 08:00
#BibliotekaHamitBeqaj
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Kuvendi i Hapur/ Të rinjtë në seancë

Ata kanë nevojë më shumë se kushdo për vëmendje dhe hapësira në këtë situatë ndaj JU LUTEMI, sillini fëmijët në bibliotekë dhe vijoni punën, stafi do të kujdeset për ta.     Bisedojmë me psikologunLexojmëVizatojmë      Ne jemi këtu për ju çdo ditë prej orës 08:00#BibliotekaHamitBeqaj         […]