Shërbimet online/Rama: Lehtësim në regjistrimin e bizneseve

Bleona Hoxha
Read Time48Seconds

Kryeministri Edi Rama ka prezantuar ditën e sotme një mënyrë tepër të thjeshtë se si tashmë bizneset mund të regjistrohen në portalin e-albania.

Ky është shërbimi online i radhës që u vjen në ndihmë qytetarëve, duke shmangur kështu sorollatjen nëpër institucionet shtetërore.

“Qendra Kombëtare e Biznesit (QKB)- REVOLUCIONI DIGJITAL NË SHËRBIMET PUBLIKE; Lehtësim drastik për regjistrimin e bizneseve. Vetëm pak minuta online në kompjuter apo celular, duke klikuar vetë nga kudoqoftë (brenda ose jashtë vendit) ose me një ndihmë të parë në sportel, përmes https://e-albania.al, mund të kryen procedurat e nevojshme që deri dje kërkonin kohë e mund zyrë më zyrë”, deklaroi kryeministri i vendit.

Më tej ai shtoi se ky proces rrēnjësisht transformues do të lehtësojë ndjeshëm biznesin e vogël, duke i hequr qafe shpenzimet e ecejakeve dhe biznesin në terësi natyrisht.

 

‘Zemra  e Tiranës’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

20- Fakte që Bota u përmirësua në 2019/ The Time article

Kryeministri Edi Rama ka prezantuar ditën e sotme një mënyrë tepër të thjeshtë se si tashmë bizneset mund të regjistrohen në portalin e-albania. Ky është shërbimi online i radhës që u vjen në ndihmë qytetarëve, duke shmangur kështu sorollatjen nëpër institucionet shtetërore. “Qendra Kombëtare e Biznesit (QKB)- REVOLUCIONI DIGJITAL NË […]