Rruga e Dibrës/ Nis së shpejti rehabilitimi i fasadave në godinat publike

Editor
Read Time31Seconds

Bashkia e Tiranës do të nisë së shpejti rehabilitimin e fasadave të godinave publike në Rrugën e Dibrës.

Rehabilitimi i fasadave të godinave në këtë zonë do të kushtojë rreth 235 milionë lekë të vjetra dhe do të financohet nga paratë e buxhetit të Bashkisë Tiranë.

Janë me dhjetra godina të cilat kanë nevojë për rehabilitim të fasadave.  Shumica e tyre kanë mbushur rreth 70 vite që nga koha e ndërtimit.

Duhet theksuar që kjo është hera e parë që në këtë rrugë, një pjesë e mirë brenda Njësisë nr.8, kryhet rehabilitimi i fasadave të godinave./ZemraeTiranës

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

FOTOT/ Ndriçohet njësia #8

Bashkia e Tiranës do të nisë së shpejti rehabilitimin e fasadave të godinave publike në Rrugën e Dibrës. Rehabilitimi i fasadave të godinave në këtë zonë do të kushtojë rreth 235 milionë lekë të vjetra dhe do të financohet nga paratë e buxhetit të Bashkisë Tiranë. Janë me dhjetra godina […]