Revolucioni digjital/Rama: Bizneset do të kursejnë 340 ditë pritje në radhë

Bleona Hoxha
Read Time41Seconds

Kryeministri Edi Rama nëpërmjet një postimi në Facebook ka njoftuar ndjekësit lidhur me revolucionin digjital të rradhës, i cili pritet të zhdukë tashmë rradhët e pritjes së bizneseve për të aplikuar për licensë.

‘Tani aplikimi për licensën në Qendrën Kombëtare të Biznesit bëhet online në pak minuta në 👉 https://e-albania.al/’, deklaroi kryeministri.

Më tej Rama shtoi se vitin e kaluar 11,000 biznese aplikuan për licensë 🏫 duke shpenzuar 115 ditë kohë në radhë për aplikimin dhe mbledhjen e dokumentacionit shoqërues 📑 me vula e firma të administratës 🕹.

‘SOT bizneseve u kursehen 340 ditë pritje në radhë dhe mbledhjen e dokumentacionit shoqërues 📑 me vula e firma shtetërore e bëjnë vetë punonjësit e QKB😊’, shprehu së fundmi kreu i qeverisë.

 

‘Zemra e Tiranës’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Veliaj në Kombinat, inspekton punimet në shkollën ‘1 Qershori’

Kryeministri Edi Rama nëpërmjet një postimi në Facebook ka njoftuar ndjekësit lidhur me revolucionin digjital të rradhës, i cili pritet të zhdukë tashmë rradhët e pritjes së bizneseve për të aplikuar për licensë. ‘Tani aplikimi për licensën në Qendrën Kombëtare të Biznesit bëhet online në pak minuta në 👉 https://e-albania.al/’, […]