Rama: Ndihma për çdokënd në nevojë

Bleona Hoxha
Read Time30Seconds

Me anë të një postimi në rrjetet sociale, kryeministri ka bërë me dije se po vijon shpërndarja e ndihmave për familjet dhe pensionistët në nevojë në të gjithë Shqipërinë.

Rama ka theksuar se përveç ndihmave ushqimore, personat në nevojë janë ndihmuar edhe me barna dhe ndihma të tjera.

Më poshtë mesazhi i plotë i kryeministrit:

#TiNukDoJeshKurrëVetëm❤️

🔴 SOT U SHËRBYEN ME USHQIME 8261 FAMILJE, ME BARNA 1749 FAMILJE (KRYESISHT PENSIONISTË KRYEFAMILJARË), ME NDIHMA TË TJERA 1593 FAMILJE!

🔴 NUMRI I FAMILJEVE TË SHËRBYERA KATËR DITËT E FUNDIT 30.079🙏

#Respekt #Mirënjohje për #FORCATeARMATOSURA🇦🇱

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Covid-19/ Këshilla, si ta bëjmë izolimin sa më pak të mërzitshëm

Me anë të një postimi në rrjetet sociale, kryeministri ka bërë me dije se po vijon shpërndarja e ndihmave për familjet dhe pensionistët në nevojë në të gjithë Shqipërinë. Rama ka theksuar se përveç ndihmave ushqimore, personat në nevojë janë ndihmuar edhe me barna dhe ndihma të tjera. Më poshtë […]