Rama dhe Veliaj kafe me pensionistët: Të moshuarit vëmendje e programit të rilindjes kombëtare

Editor
Read Time38Seconds

Nisma e Bashkisë së Tiranës, ajo e kafes me gjyshërit dhe gjyshet pensionistë, të cilët në disa lokale mund ta pinë kafen me 20 lekë, po rezulton e suksesshme. Nismës i janë bashkuar një sërë lokalesh në kryeqytet dhe është promovuar këto ditë nga kryebashkiaku Erion Veliaj,  i cili sëbashku me Kryeministrin Edi Rama ka pirë një kafe me pensionistë në një nga kafenetë  pranë këndit të lojërave tek zona e Brrylit që ofron kafen 20 lekë për gjyshet dhe gjyshërit.

Gjatë bashkëbisedimit të ngrohtë  me pensionistët, kryeministri Edi Rama deklaroi se “Të moshuarit vëmendje e programit të rilindjes kombëtare”.

Kësaj nisme i janë bashkuar fillimisht një rrjet prej 100 lokalesh në gjithë kryeqytetin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Vijon pyllëzimi i Liqenit të Kasharit, mbillen 500 fidanë pemësh të llojeve të ndryshme

Nisma e Bashkisë së Tiranës, ajo e kafes me gjyshërit dhe gjyshet pensionistë, të cilët në disa lokale mund ta pinë kafen me 20 lekë, po rezulton e suksesshme. Nismës i janë bashkuar një sërë lokalesh në kryeqytet dhe është promovuar këto ditë nga kryebashkiaku Erion Veliaj,  i cili sëbashku […]