Rama: BE alokoi 100 mln eurot për Rindërtimin

Bleona Hoxha
Read Time40Seconds

Kryeministri Edi Rama reagoi lidhur me lajmin e mirë që erdhi nga BE, në këtë kohë të vështirë të përballjes me koronavirusin.

Përmes një mesazhi në “Facebook”, Rama thekson se pavarësisht situatës së vështirë, në të cilën ndodhet e gjithë bota, BE i qëndroi angazhimit të 17 shkurtit në Konferencën e Donatorëve në Bruksel dhe 100 milionë eurot e premtuara për rindërtimin u alokuan në buxhetin e rishikuar të BE 2020.

Mesazhi i kryeministrit:

🟢 NJË LAJM I MIRË QË PAVARËSISHT HALLIT TË MADH TË PĒRBALLIMIT TË PASOJAVE TË KËSAJ LUFTE BOTËRORE, BE I QËNDROI ANGAZHIMIT TË 17 SHKURTIT NË BRUKSEL DHE 100 MILIONË € E PREMTUAR NGA KOMISIONI EUROPIAN PËR RINDËRTIMIN, U ALOKUAN NË BUXHETIN E RISHIKUAR TË BE2020🇪🇺🇦🇱”, shkruan Rama.

 

BW

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Bushati: ‘Misioni vijon’, ‘Familja e Zemrës’ pranë njerëzve në nevojë

Kryeministri Edi Rama reagoi lidhur me lajmin e mirë që erdhi nga BE, në këtë kohë të vështirë të përballjes me koronavirusin. Përmes një mesazhi në “Facebook”, Rama thekson se pavarësisht situatës së vështirë, në të cilën ndodhet e gjithë bota, BE i qëndroi angazhimit të 17 shkurtit në Konferencën […]