Publikohen rezultatet e testit “Mësues për Shqipërinë”

administrator
Read Time49Seconds

Rezultatet e testit kombëtar “Mësues për Shqipërinë janë publikuar në faqen zyrtare të Ministrisë së Arsimit, ku dhe është bërë i mundur rankimi i të gjithë kandidatëve për mësues, nga ata me më shumë pikë deri tek ata me rezultate të dobta. Rezultati i provimit është një nga faktorët kryesor, por jo i vetmi për t’u punësuar. Pikët e testit kanë 70% të peshës në garën që duhet të zhvillojë kandidati për një vend pune. Shumatorja e rezultatit me pikët e dosjes që vlerëson Drejtoria Arsimore Rajonale përben totalin e pikëve në rankimin përfundimtar të mësuesve.

Por kjo s’do të thotë që kush është vlerësur maksimalisht do të gjejë automatikisht një vend pune, pasi mundësia për t`u punësuar varet edhe nga vendet vakante që hapen në profilin që ata i përkasin.

Rezultatet mund ti gjeni në Rezultatet e Testimit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Racizmi social!

Rezultatet e testit kombëtar “Mësues për Shqipërinë janë publikuar në faqen zyrtare të Ministrisë së Arsimit, ku dhe është bërë i mundur rankimi i të gjithë kandidatëve për mësues, nga ata me më shumë pikë deri tek ata me rezultate të dobta. Rezultati i provimit është një nga faktorët kryesor, […]