PS Tiranë nis punën për zgjedhjet parlamentare/ Bushati me njësinë 9: Më e mira është përpara!

Editor
Read Time47Seconds

Partia Socialiste e Tiranës ka nisur përgatitjet për zgjedhjet parlamentare që do të zhvillohen në vitin 2021. Krytari I PS Tiranë, Ervin Bushati ka zhvilluar ditën e djeshme takim me asamblenë e Njësisë nr. 9, ku sëbashku me Elisa Spiropalin dhe deputeten e kësaj zone Ogerta Mnastirliu është diskuatuar për riorganizimin dhe rigjenerimin e forcës më të madhe politikë në vend.

Përmes një postimi në rrjete sociale, Bushati shprehet:

IRANA PS: PUNA FILLON PËRSËRI 💪❤🌹
Super entuziastë dhe të motivuar sot në asamblenë e Njësisë 9 ku bashkë me Elisa Spiropali dhe Ogerta Manastirliu diskutuam për procesin zgjedhor të riorganizimit dhe të rivitalizimit e të gjitha strukturave të partisë socialiste Tiranë.💪🏼📈💡
📌Energjia dhe përulësia ndaj cdo qytetari është ajo cka na karakterizon për të ruajtur ritmin dhe cilësinë e familjes tonë të madhe. 🙏🏼🌹
Më e mira është përpara! 
#partiasocialisteTirane #PS2021\

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Tips For Shopping For Delightful Brides Intended for Marriage

Partia Socialiste e Tiranës ka nisur përgatitjet për zgjedhjet parlamentare që do të zhvillohen në vitin 2021. Krytari I PS Tiranë, Ervin Bushati ka zhvilluar ditën e djeshme takim me asamblenë e Njësisë nr. 9, ku sëbashku me Elisa Spiropalin dhe deputeten e kësaj zone Ogerta Mnastirliu është diskuatuar për […]