Plazhet më të bukura në Shqipëri

administrator
Read Time49Seconds

Ditët e nxehta të verës po vijnë. Ajo çfarë na tërheq më shumë në këtë stinë është mundësia për të shijuar djellin nën freskinë e detit.
Me pozicionin e saj gjeografik, Shqipëria ofron temperatura të shkëlqyera për plazh, por jo vetëm. Shqipëria ofron dhe plazhe shumë të bukura. E përshkruar nga deti në pjesën e saj perëndimore dhe jugore, Shqipëria ofron plazhe ranore dhe shkëmbore.
Nuk ka shumë mëdyshje kur flasim për bukurinë e bregdetit tonë shqiptarë, por mund të mendohemi vetëm kur të zgjedhim cilin prej tyre do vizitojmë këtë vit.
Më poshtë ne do t`ju rëndisim disa nga plazhet më të bukura të Shqipërisë.

  • Rana e hedhun, Shëngjin
  • Gjiri i Gramës, Gadishulli i Karaburunit – Vlorë
  • Gjiri i Inglezit, Gadishulli i Karaburunit – Vlorë
  • Gjiri i Bristanit, Gadishulli i Karaburunit – Vlorë

  • Shpella e Dafinës, Gadishulli i Karaburunit – Vlorë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Ja disa prej kuptimeve të luleve

Ditët e nxehta të verës po vijnë. Ajo çfarë na tërheq më shumë në këtë stinë është mundësia për të shijuar djellin nën freskinë e detit. Me pozicionin e saj gjeografik, Shqipëria ofron temperatura të shkëlqyera për plazh, por jo vetëm. Shqipëria ofron dhe plazhe shumë të bukura. E përshkruar […]