Piktura e ZEMRËS/ Votoni kartolinën e festave

Editor
Read Time48Seconds

Në kuadër të festave të fundvitit, deputeti Ervin Bushati dhe “Zemra e Tiranës” do të shpërndajnë kartolina për banorët e Njësisë nr.8.

Këtë vit, kartolina e fundvitit do të zgjidhet një nga pikturat e kryera Veledrin Demiraj dhe Artemis Hasandocaj, dy të rinjtë e Institutit të nxënësve që nuk shikojnë.

Përzgjedhja do të kryhet përmes votimit të hapur në rrejetet sociale dhe në www.zemraetiranës.al.

Ju do të keni mundësi të zgjidhni një nga alternativat e mëposhtme dhe piktura që do të votohet më shumë, do të jetë kartolina e urimit për festat e fundvitit.

Për fituesin do të jepet edhe një cmim në vlerë monetare.

FALEMINDERIT VOTIMI PERFUNDOI SOT DT.20.12.2019 NE OREN 18:00

Cilën prej dy pikturave do të përzgjidhni si kartolinë për festat e fundvitit ?

Veledin Demiraj

Artemis Hasandocaj

Created with Quiz Maker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Rama: "E vërteta do të dalë vetëm përmes një pale të tretë. AMA nuk zëvendëson gjykatën, por është një start i mirë për t’i dhënë mundësi shpifësit të tërhiqet".

Në kuadër të festave të fundvitit, deputeti Ervin Bushati dhe “Zemra e Tiranës” do të shpërndajnë kartolina për banorët e Njësisë nr.8. Këtë vit, kartolina e fundvitit do të zgjidhet një nga pikturat e kryera Veledrin Demiraj dhe Artemis Hasandocaj, dy të rinjtë e Institutit të nxënësve që nuk shikojnë. […]