Përmirësim i infrastukturës në Njësinë 8

administrator
Read Time24Seconds

Filluan në rrugët “Siri Kodra”, “Jashar Erëbara”, “Pal Hasi” dhe “Besa”, zëvendësimi për ndriçuesit e djegur me të rinj dhe po ndërhyjmë sipas nevojave në shtimin e shtyllave të reja.

Rrugë të tjera do ndjekin më tej.

Për një javë, DPMRNS në Bashkinë e Tiranës, do të ndërhyjë çdo ditë në secilën rrugë të kësaj zone deri në restaurimin e plotë të sistemit të ndriçimit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Kalifornia përfshihet nga stuhi, përmbytje e rrëshkitje dherash

Filluan në rrugët “Siri Kodra”, “Jashar Erëbara”, “Pal Hasi” dhe “Besa”, zëvendësimi për ndriçuesit e djegur me të rinj dhe po ndërhyjmë sipas nevojave në shtimin e shtyllave të reja. Rrugë të tjera do ndjekin më tej. Për një javë, DPMRNS në Bashkinë e Tiranës, do të ndërhyjë çdo ditë […]