Paul Walker është gjallë?

Editor
Read Time49Seconds

Paul Walker është gjallë apo kjo është zhurma e madhe mediatike e rradhës?

Aktori i Fast and Furiose, Paul Walker, i njohur si Bryan O’Connor nga roli i tij në film, u dënua me 15 vite burg nga Triubunali superior i Los Angeles, Californi nga gjykatesja Jues Hazel Herrera për akuzën e falsifikimit të dokumenteve për vdekjen e tij.

Nga mediat u mësua se Wolker vdiq me 13 dhejtor 2013 afër shokut të tij Roger Rodas për të cilin nuk ka asnjë të dhënë ku ndodhet.

Në procesin gjyqësor kundër tij, akuza është shprehur se ka prova të mjaftueshme materiale pët ta akuzuar dhe dënuar aktorin e famshëm, ndërkohë avokatët mbrojtës të tij shprehen se aktori u shtir si i vdekur për motive sigurie, pasi është shantazhuar dhe kërcënuar në mënyrë të vazhdueshme për rrëmbim.

Presim çfarë do thuhet në ditët në vazhdim…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Çfarë ka ndodhur më 13 qershor?

Paul Walker është gjallë apo kjo është zhurma e madhe mediatike e rradhës? Aktori i Fast and Furiose, Paul Walker, i njohur si Bryan O’Connor nga roli i tij në film, u dënua me 15 vite burg nga Triubunali superior i Los Angeles, Californi nga gjykatesja Jues Hazel Herrera për […]