Paratë të bëjnë të lumtur?

administrator
Read Time37Seconds

Shpesh dëgjojmë të thonë se paraja nuk është gjithçka. Por sipas një  studimi të bërë se fundmi  kjo nuk është aspak e vërtetë sepse pasuria është faktori kryesor në lumturinë e një personi.

Instituti i Çështjeve Ekonomike në Britaninë e Madhe tregon se niveli i lumturisë korrespondon me sasinë e parave të një personi dhe ndryshe nga ç’mendohet, ky nivel lumturie nuk mbetet i pandryshuar pasi arrihet një shumë e kënaqshme, por vazhdon të rritet sa më shumë shtohet pasuria.

Në raport shkruhet: “Asnjë vend në botë nuk është mjaftueshëm i pasur sa të “ngopet” me para. Kjo vlen edhe për personat.  Sa më i pasur të jesh, aq më i lumtur je.”

Epo paskemi menduar gabim deri tani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Nis muaji i shenjtë i Ramazanit

Shpesh dëgjojmë të thonë se paraja nuk është gjithçka. Por sipas një  studimi të bërë se fundmi  kjo nuk është aspak e vërtetë sepse pasuria është faktori kryesor në lumturinë e një personi. Instituti i Çështjeve Ekonomike në Britaninë e Madhe tregon se niveli i lumturisë korrespondon me sasinë e […]