Panairi i Librit, sezoni i 19-të. Për herë të parë prezantohet projekti i botimeve dhe përkthimeve nga gjuha kineze.

administrator
Read Time36Seconds

Një lajm i mirë vjen për miqtë e librit dhe për të apasionuarit pas leximit. Prej ditës së nesërme lexuesit mund të zgjedhin mes shumllojshmërisë së titujve dhe botimeve, pasi rreth 90-të shtëpi botuese pritet të prezantojnë titujt e tyre në Panairin e Librit i cili çel sezonin e 19 të tij. Panairi i Librit ashtu siç edhe vitet e tjera do të mbahet në Pallatin e Kongreseve nga data 9 nëntor deri më 13 nëntor. Për herë të parë në këtë panair do të prezantohet dhe projekti i botimeve dhe përkthimeve nga gjuha kineze. Libri i parë, botuar si pjesë e këtij projekti është “Historia e Kines”.

Përgatiti: J.A/ zemraetiranes.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Amerikanët votojnë

Një lajm i mirë vjen për miqtë e librit dhe për të apasionuarit pas leximit. Prej ditës së nesërme lexuesit mund të zgjedhin mes shumllojshmërisë së titujve dhe botimeve, pasi rreth 90-të shtëpi botuese pritet të prezantojnë titujt e tyre në Panairin e Librit i cili çel sezonin e 19 […]