Pak para nisjes së shkollës, Kreu i PS Tiranë bën gjestin për t’u admiruar

Editor
Read Time47Seconds

Një ditë përpara nisjes së shkollës, deputeti Ervin Bushati, njëkohësisht Kryetari I PS Tiranë, ka qenë I pranishëm në shkollën “Lidhja e Prizrenit” në Paskuqan, ku ka dhuruar 120 libra për nxënësit.
Ndoshta kjo është një ndihmë modeste, por nëse do të jenë më shumë që e ndjekin këtë shembull, për nxënësit do të ishte një ndihmë e madhe.

Përmes një postimi në rrjetet sociale, Bushati shkruan:

📌Dhuruam #120LIBRA📚 për vogëlushët Kopshtit dhe shkollës 9-vjeçare “Lidhja e Prizrenit” 📍#Paskuqan, kontribut jo i vogël për bibliotekën e porsaçelur. 🤝🏫📚👧🏼
Etja e këtyre nxënësve për të lexuar është detyrim i madh për ne që të kemi më shumë vëmendje ndaj shkollave të #Bashkia_Kamëz.
➡Edukimi i fëmijëve, fokusi ynë!

Kalamaja suksese në vitin e ri shkollor që nisi.📚🎒📈

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

DW analizon krizën politike në Shqipëri

Një ditë përpara nisjes së shkollës, deputeti Ervin Bushati, njëkohësisht Kryetari I PS Tiranë, ka qenë I pranishëm në shkollën “Lidhja e Prizrenit” në Paskuqan, ku ka dhuruar 120 libra për nxënësit. Ndoshta kjo është një ndihmë modeste, por nëse do të jenë më shumë që e ndjekin këtë shembull, […]