Nxënësi i Institutit “Ramazan Kabashi” Artemis Hasandocaj , shpallet fitues i Kartolinës së Fundivitit.

Kledina Skëndo
Read Time36Seconds

Këtë vit Kartolina e Fundvitit është piktura e zgjedhur fituese nga konkursi  në portalin e www.zemraetiranes.al

Pjesëmarrës në konkurs ishin dy të rinjtë Artemis Hasandocaj dhe Veledrin Demiraj, nxënës  në klasën e katërt,  institut  i nxënësve që nuk shikojnë “Ramazan Kabashi”  

Fitues i këtij konkursi, u shpall piktura e nxënësit  Artemis Hasandocaj (14 vjec).

Konkursi u mbyll me një numër të lartë pjesëmarrësish, Fituesi do të shpërblehet me një vlerë monetare.

Në kuadër të festave të fundvitit, deputeti Ervin Bushati dhe “Zemra e Tiranës” do të shpërndajnë kartolina për banorët e Njësisë nr.8.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Zona e minishengenit, i ftuar në studion e EuroNews, deputeti Ervin Bushati.

Këtë vit Kartolina e Fundvitit është piktura e zgjedhur fituese nga konkursi  në portalin e www.zemraetiranes.al Pjesëmarrës në konkurs ishin dy të rinjtë Artemis Hasandocaj dhe Veledrin Demiraj, nxënës  në klasën e katërt,  institut  i nxënësve që nuk shikojnë “Ramazan Kabashi”   Fitues i këtij konkursi, u shpall piktura e nxënësit  […]