Nokia 3310 do të rikthehet | Data dhe Çmimi

administrator
Read Time45Seconds

Zëra nga Nokia kanë bërë me dije se Celulari legjendar, Noikia 3310 do ridali në shitje. Lançimi do të bëhet 26 Shkurt në eventin e “Mobile World Congress”. Kompania pritet të prezantoj edhe 3 modele të tjerë me Sistem Operativ Android. Kosto e tij do të jetë 60 Euro.

Për ata që nuk janë të familjarizuar me këtë produkt! Ai u prezantua fillimisht në vitin 2000, si pasuesi i Nokia 3210. Më pas ai u bë telefoni më i suksesshëm që Nokia kishte bërë ndonjë herë.

Ky telefon është i njohur për trupin e tij “të pa thyeshëm”, lojën me gjarpër (Snake game) dhe kohëzgjatjen e madhe të baterisë.

Përveç Nokia 3310, edhe dy aparate të tjerë Nokia me sistem Android Nougat do të prezantohen. Këta do të jenë Nokia 6 dhe Nokia 5. Gjithashtu edhe një pajisje e re, Nokia 3, pritet të shfaqet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Si të zbuloni kush ju “gjurmon” e përgjon përmes celularit tuaj

Zëra nga Nokia kanë bërë me dije se Celulari legjendar, Noikia 3310 do ridali në shitje. Lançimi do të bëhet 26 Shkurt në eventin e “Mobile World Congress”. Kompania pritet të prezantoj edhe 3 modele të tjerë me Sistem Operativ Android. Kosto e tij do të jetë 60 Euro. Për […]