“Nëse nuk ushqen dot njëqind njerëz, USHQE një” cit. Shën Tereza

administrator
Read Time31Seconds

Nisma e fundit e Zemra e Tiranës (zemraetiranes.al) në bashkëpunim me Kryqin e Kuq Shqiptar përkon me 17 tetorin “Ditën Ndërkombëtare Kundër Urisë”.Ju ftoj që në këto 10 ditë kohë që na kanë mbetur, gjithsecili nga ne, banor i Njësisë #8 ose më gjerë, të ANGAZHOHET dhe të KONTRIBUOJË sipas mundësive, me ushqime, veshmbathje, medikamente apo para, për familjet në nevojë.

Ne nuk mund të ndërtojmë të ardhmen tonë, pa ndihmuar të tjerët për të ardhmen e tyre.

Të dhurojmë pak dashuri për ata që kanë më shumë nevojë!

#ZemraeTiranes #worldhungerday #PS8

Next Post

Tirona e Vjetër

Nisma e fundit e Zemra e Tiranës (zemraetiranes.al) në bashkëpunim me Kryqin e Kuq Shqiptar përkon me 17 tetorin “Ditën Ndërkombëtare Kundër Urisë”.Ju ftoj që në këto 10 ditë kohë që na kanë mbetur, gjithsecili nga ne, banor i Njësisë #8 ose më gjerë, të ANGAZHOHET dhe të KONTRIBUOJË sipas […]