Neritan Ceka: Do pendohemi që do futemi në BE, kafja do bëhet 1 euro

Editor
Read Time40Seconds

Nertian Ceka shprehet se është skeptik për futjen e Shqipërisë ne BE, pasi kafja do bëhet 1 euro.

 “Unë gjithmonë e më shumë po bëhem euro skeptikë. E kam thënë dhe do ta them.

Ditën që do të hyjmë në Evropë ne do të pendohemi, që nga kafja që do bëhet 1 euro.

Ne nuk jemi të përgatitur dhe do të shkojmë si cjapi te kasapi me këtë strukturë dhe ekonomi që kemi.

Atje është kompetitive Evropa nuk është një hotel që shkon dhe nuk paguan.

Ne nuk jemi përgatitur Kemi një klasë politike kompladore, një ekonomi kompladore.

Jemi gati të shesim çdo gjë dhe mos te fusim gjë, dhe kemi një Evropë shumë dinake në institucionet e saj”, tha Ceka në “360 Gradë” në RTV Ora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Basha del hapur kundër çeljes së negociatave/ Shqipëria nuk e meriton Europën

Nertian Ceka shprehet se është skeptik për futjen e Shqipërisë ne BE, pasi kafja do bëhet 1 euro.  “Unë gjithmonë e më shumë po bëhem euro skeptikë. E kam thënë dhe do ta them. Ditën që do të hyjmë në Evropë ne do të pendohemi, që nga kafja që do […]