Në Kashar tashmë një qendër e re profesionale

administrator
Read Time42Seconds

Një mundësi më shumë për të rinjtë e kryeqytetit. Një qendër e re profesionale në zonën e Kasharit prej sot është e hapur për të pritur të rinj në kërkim të një zanati. Investim i qeverisë Kuvajtjane, qendra hap dyert veçanërisht për të rinj që vijnë nga familje me kushte të vështira ekonomike.

Një mundësi që ministri kuvajtjan AL Jabri dhe kreu i bashkise se Tiranes, Erjon Veliaj, e çmojnë si hapin e duhur për të ndryshuar rrjedhën e jetës. Kjo qendër profesionale do të ofrojë për dhjetra të rinj mundesinë e të mësuarit të një zanati e gjuhe të huaj në laboratorë të standarteve bashkëkohore, e më tej edhe orietimin e tyre në tregun e punës brenda dhe jashtë vendit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Fundjavat në Tiranë kësaj here vijnë ndryshe

Një mundësi më shumë për të rinjtë e kryeqytetit. Një qendër e re profesionale në zonën e Kasharit prej sot është e hapur për të pritur të rinj në kërkim të një zanati. Investim i qeverisë Kuvajtjane, qendra hap dyert veçanërisht për të rinj që vijnë nga familje me kushte […]