Në Kaliforni zhvillohet konkursi për qenin më të shëmtuar në botë

administrator
Read Time43Seconds

Sot duket se kafshët janë bërë miqtë më të mirë të njeriut, ndaj dhe përkujdesja për to është shumë e madhe. Ndaj duke parë përkujdesjen për to, të shumta kanë qenë edhe konkurset ku pronarët e kafshëve i çojnë që të marrin pjesë. Por ndryshe nga sa kemi dëgjuar si përshembull festivali i qenit më të bukur apo më të shpejtë, në Kaliforni është mbajtur konkursi i qenit më të shëmtuar në botë. Kurora për këtë vit i shkoi Martës, një qen i racës Mastif me peshë 60 kilogramë dhe tepër dembel. Marta mundi në garë 13 qen të tjerë, njeri më i shëmtuar se tjetri.

Megjithatë, edhe pse duken shumë të shëmtuar, për pronarët këto qenie kanë qënë dashuri me shikim të parë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Çfarë ka ndodhur më 25 maj?

Sot duket se kafshët janë bërë miqtë më të mirë të njeriut, ndaj dhe përkujdesja për to është shumë e madhe. Ndaj duke parë përkujdesjen për to, të shumta kanë qenë edhe konkurset ku pronarët e kafshëve i çojnë që të marrin pjesë. Por ndryshe nga sa kemi dëgjuar si […]